En fatal skæbne


"En kvindestemme overdøver mylderet. Hun skriger. Bryder gennem menneskemængden og falder på knæ ved hans side. Hun er rædselsslagen. Holder hænderne op foran ansigtet, som om hun ikke tør se på ham."

den svitsende middagshede på en bænk på hovedgaden i Khao Lak venter Stephan på hotelbussen, intetanende om sin nært forestående fatale skæbne. I et stormfuldt revu gennemlever han de seneste næsten hundrede års dramatiske og hjerteskærende vej til netop dette øjeblik. Fra de fattigste baggårde i 1920'erne op gennem 40'ernes modstandskamp, 50'ernes formørkelse, 60'ernes forelskelse og 70'ernes frigørelse, finder han endeligt fred med sine indre dæmoner. Alt imens han i dybeste hemmelighed forbereder den uigenkaldeligt sidste kamp for sit livs kærlighed, Elise, der lige nu venter kun tyve meter fra ham på den modsatte side af gaden.


DØDEDANSEN er en biografisk roman baseret på virkelige hændelser. Det er en skæbnefortælling, en samtidsroman og en stærk kærlighedshistorie - koncentreret omkring de sidste 24 intense minutter af hovedpersonens liv.

Bestilling

Bogen udkom den 1. novemver 2014 og kan bestilles direkte fra Forlaget NORDROSE.

Gratis tekstuddrag

På Forlaget NORDROSE kan du endvidere downloade de første kapitler gratis og således få en appetitvækker på, hvad du kan glæde dig til.

Mød forfatteren

Min helt store lidenskab har, fra jeg var en pure knægt, været at skrive. I bund og grund bare det at sætte livet og tankerne på ord, men især at give min livlige fantasi et sted at boltre sig. Jeg skriver med afsæt i den virkelighed, der omgiver mig og den historie, jeg er en del af. Altid vredet til smertepunktet af min søgen, omstændighederne, de store og små spørgsmål og især en på samme tid higende og magtesløs overgivelse til skønheden og meningsløsheden. Spændt ind mellem min stærke interesse for psykologien, de mentale menneskelige kældergange samt vores fælles historiske ophav.

I udløbet af denne labyrint af tankeforviklinger og forgrenede fortællinger kommer mine romaner som et intenst koncentrat, der til gengæld er skarpt, vedkommende og spændingsmættet, og altid med et budskab, en stærk historie og et åndeløst plot.

Du kan læse meget mere her om mig, og om hvordan du kan kontakte mig.

Get in touch

Du kan følge mig på Facebook og LinkedIn. Du kan også tilmelde dig mit Nyhedsbrev med løbende opdateringer fra mine Streams.

Du er hjertelig velkommen til at kommentere på mine streams, skrive til mig på min Facebookvæg (hvis du har anmodet om venskab) og følge min Facebookside eller connecte med mig på LinkedIn og i øvrigt kontakte mig direkte. Så, skulle du have noget på hjertet, er du altid velkommen til at dele det med mig. Og i lige så høj grad velkommen til at dele det med alle de andre på de sociale medier, der følger mig eller mine sider.

Booking

Ønsker du at arrangere mig til et interview, et foredrag eller en bogsignering, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan læse mere her om booking og arrangementer.

skyline book 2

Tilmeld din e-mail

- og få automatisk besked om aktuelle nyheder, udgivelser, blogs, fri-kapitler, nye kurser og meget mere.
© Copyright 2019 - Morten Bracker. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.